Симнете ја нашата Андроид апликација

Кој го дели населението, го извршува делото на ѓаволот!

Кој го дели населението, го извршува делото на ѓаволот!

Вакцинираните луѓе многу добро се заштитени од тешки инфекции со корона, тие уверени се во тоа. Затоа  и примија вакцини

Како и да е, политичарите постојано доаѓаат со нови видови на исклучување за невакцинираните луѓе со цел да ги држат подалеку од вакцинираните. Ги повикуваме сите вакцинирани луѓе да не ја играат оваа непријатна игра што го дели општеството.

Или вакцинацијата штити, тогаш не треба да се плашат луѓето од невакцинираните, или не заштитува, тогаш вакцинираните беа измамени.

Претпочитуваме да веруваме дека вакцинацијата е заштитна. Затоа ги повикуваме сите оние кои се вакцинирани да се спротивстават на исклучувањето и малтретирањето на луѓето кои, од која било причина, се уште не се вакцинирани.

Ако е можно, избегнувајте одење во ресторани, кафулиња или настани што на невакцинираните луѓе не им е дозволено присуство. Дозволете им на одговорните да знаат што мислите за таквата дискриминација.

Пред се, нека знаат политичарите кој излезе со оваа дискриминација или кој ја промовира. Не гласајте за партија чии водачи (Фашисти) поттикнуваат различни групи на население едни против други и донесуваат прописи кои произволно малтретираат или одобруваат одредени групи. -

И ако оние што го прават ова сакаат да не измамат околу внатрешната противречност на нивните аргументи тврдејќи како избегнувачки аргумент дека нивната цел е да спречат преоптоварување на здравствениот систем, тогаш овие луѓе да ги наречеме лицемери и лажговци.

Не треба да дозволиме да се поделиме и да се свртиме едни против други. Гласовите на вакцинираните се особено важни сега. Оние кои не сакаат да протестираат од солидарност со маргинализираните, треба да го сторат тоа од личен интерес и за своите деца.

Бидејќи се пообемното раздвојување на општеството на оние што им се дозволува се, и оние кои се исклучени од опшествениот соживот, создава инфраструктура за сеприсутен надзор и контрола што, по сите искуства, нема да исчезне повторно.

Така сеопфатно, сертификатот за дигитална вакцинација, кој ни е дозволен да го користиме за  нашите основни права, е само претходник на фактот дека мобилниот дигитален доказ за идентитет наскоро ќе се бара за секој чекор што ние го правиме.

И во најновото техничко упатство за пасошот за дигитална вакцинација, финансирано од Фондацијата Гејтс и Рокфелер, Светската здравствена организација објави дека по Корона може лесно да се користи за следната застрашувачка болест. Со други зборови овие злосторници ја најавуваат агендата 2030 која води во дигитално ропство.

Глобалистот Клаус Шваб призна дека трансхуманизмот е составен дел на „Големото ресетирање“ кога изјави дека четвртата индустриска револуција „ќе доведе до спојување на нашиот физички, дигитален и биолошки идентитет“.

Со горенаведената изјава овој Сатанист го најавува белегот на Ѕверот кој ни е објавен во Откровението 13 - 16,17.

Не се вакцинирајте, вакцината го отвора патот до белегот на Ѕверот.

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА