Симнете ја нашата Андроид апликација

Комунизмот - дете со високи финансии

Комунизмот - дете со високи финансии

10 работи што меѓународната заедница конечно треба да ги разбере!

1. Комунистите како и некомунистите треба да разберат дека комунизмот е дете со високи финансии. Комунизмот се појави како совршен изум од високите финансии.

Тоа не е ништо друго освен нивното стратешко оружје, со кое тие го уништуваат својот главен противник, феудалната средна класа. Комунистите со добра волја, со високите финансии, несакајќи ја спроведуваат својата војна за уништување.

Исто како што искрените христијани отсекогаш им служеле на незнаење на некои желни и алчни црковни достоинственици, искрените комунисти секогаш им служеле на чистиот државен капитализам или на некои државни капиталисти!
И христијаните со добра волја и комунистите со добра волја секогаш биле злоупотребувани како несомнени жртви и сторители во едно.

2. И бранителите на човековите права и не бранителите на човековите права конечно треба да разберат дека најценетите човекови права служат само за стратешкото превоспитување на човештвото и неговото поробување под диктат на високата финансиска елита.
Во име на човековите права и социјалната правда, тие сакаат да владеат со последната преостаната беспомошна работничка класа.

Комунисти! Не дозволувајте овие глобални стратези да ве инструментализираат понатаму и да ве поттикнат против средната класа и религијата. Наместо тоа, поврзете се против вистинските агресори и мизантрописти!

3. Светското население треба конечно да разбере дека нивното сегашно присилно политичко превоспитување е во согласност со 5-те најсуштински барања на Комунистичкиот манифест. Но, овој комунистички манифест беше создаден од првосвештениците на новата религија на пари: Мардохај Маркс Леви - алијас Карл Маркс - и Фридрих Енгелс.

Оваа религија на пари е отелотворена од државниот капитализам.
Еве резиме на петте најцентрални барања на Комунистичкиот манифест од Карл Маркс и Фридрих Енгелс:

- Елиминирање на приватната сопственост, вклучувајќи ги сите средства за производство
- Елиминација на семејството; Социјалното воспитување треба да го заземе местото на родителско и домашното воспитување
- Укинување на националностите во корист на интернационализмот
- Елиминирање на религијата и моралот
- Елиминација на секоја монархија во име на демократијата

 

4. Измамената светска популација конечно треба да разбере дека плачот за демократија беше од почеток главната мамка на државниот капитализам поркиен со комунистичка наметка. Плачот за демократија веќе го формираше идеолошкиот борбен крик на масонеријата за високи финансии за време на нивната Француска револуција.

Целиот комунистички концепт за високите финансии, затоа не е ништо повеќе од стратешка програма за елиминирање на сите добро испробани општествени поредоци и структури на моќ.

5. Комунистичкиот манифест има за цел да ја елиминира целата приватна сопственост во име на приватизацијата.

6. Комунистичкиот манифест има за цел да ги елиминира сите национални права во име на демократијата.

7. Во име на семејството и заштитата на децата, Комунистичкиот манифест има за цел да го елиминира семејството и многу други работи.

8. Накратко, тајното друштво, т.е. луциферовата секта која работи лукаво повеќе од 100 години, се стреми кон својата едно-светска влада, нејзината едносветска религија и морал, и тоа на дрзок начин во име на слободата, еднаквоста и братството.

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА