Симнете ја нашата Андроид апликација

Ковид-19 очигледно е предизвикан од графеноксид!

Ковид-19 очигледно е предизвикан од графеноксид!

Ла Квинта Колумна даде итна најава дека се надеваат дека ќе допрат до што поголем број луѓе, особено оние во здравствениот и правниот сектор,  биостатистичарот Рикардо Делгадо, д-р. Хозе Луис Севилано и тимот истражувачи и професори со кои го спроведоа своето истражување и го потврдија присуството на наночестичките на графин оксид во шишенцата со вакцини.

 

Во преносот бр. 63, тимот покажа неколку фотографии од извршените анализи, особено резултатите добиени преку оптичко и електронско микроскопско набљудување, а резултатите од другите користени техники се резервирани за идните преноси. Тие исто така најавија дека извештајот, заснован на сите спроведени техники што овозможуваат да се утврди присуството на графен оксид, ќе биде официјализиран многу наскоро од страна на истражувачите кои ги извршија анализите.

 

Во продолжение, КВИНТА КОЛУМНА ви дава некои витални информации за вашето здравје, вашиот физички интегритет и оние околу вас. Маските што ги користат и во моментов се продаваат содржат графен оксид, не само оние што беа повлечени од пазарот во тоа време, како што објавија медиумите. Изотопите што се користат во тестовите за ПЦР и во тестовите со антитела содржат наночестички на графен оксид. Вакцинациите против Ковид во сите нивни варијанти како што се АстраЗенек, Фајзер, Модерна, Синовак, Јансен, Џонсон и Џонсон итн. Сите содржат значителна количина на графен оксид.

 

Тоа беше резултат на електронски микроскоп и спектроскопска анализа меѓу другите техники што ги користат различните јавни универзитети во нашата земја (Шпанија). Вакцинацијата против грип очигледно содржеше наночестички на графен оксид и новите вакцинации за назален грип и новите превентивни назални анти-ковидни вакцини кои се широко распространети, исто така, содржат големи количини наночестички на графен оксид. Графен оксидот е отров што предизвикува тромбоза во телото. Графен оксидот е отров што предизвикува згрутчување на крвта.

Графен оксидот предизвикува оштетување на имунитетниот систем со декомпензација на оксидативната рамнотежа во однос на резервите на ГЛУТАТИОНИТЕ во телото. Секое зголемување на дозата на графен оксид во телото ќе предизвика колапс на имунолошкиот систем, а тоа потоа ќе предизвика бура на цистокини.

 

Збогатувањето на белите дробови со графен оксид предизвикува билатерална пневмонија преку рамномерна распределба во алвеоларниот тракт на белите дробови. Графен оксидот создава метален вкус во устата. Можеби сето ова може да го ставите во перспектива сега. Кога се вдишува графен оксид, тоа предизвикува воспаление на мукозните мембрани и со тоа губење на вкус и делумно целосно губење на чувството за мирис.

 

Графен оксидот има силни магнетни својства во телото. Ова е објаснувањето за магнетниот феномен од кој страдаат милиони луѓе ширум светот по секое различно снабдување со графен оксид преку вакцинациите.

 

Како резултат, графен оксид е наводниот САРС КоВ-2, наводниот нов вирус. Предизвикувач на болеста наречена КОВИД-19. Од оваа причина, никогаш немало вистинска изолација или прочистување на новиот коронавирус Ковид-19, како што признаа повеќето здравствени институти од различни земји, кога беа прашани за ова прашање.

Болеста КОВИД-19 е резултат на примена на графен оксид со различни методи. Графен оксидот е исклучително ефикасен и силен во аеросолите, исто како и претпоставениот САРС-КоВ-2. Како и секој материјал, и графен оксидот го има она што го нарекуваме опсег на електронска апсорпција. Ова значи дека материјалот се стимулира од одредена фреквенција и оксидира многу брзо, ја нарушува рамнотежата во телото и преку ширењето на отровот, ги напаѓа нашите природни резерви на антиоксиданти глутатиони.

 

И токму на оваа фреквенција и опсег ,  ги пренесува новата безжична технологија 5Г во широк опсег. Затоа, воведувањето на овие антени никогаш не беше запрено дури и за време на пандемијата. Всушност, тие беа меѓу ретките услуги што се одржуваа, згора на тоа исто така беа под посебен надзор на државните органи и безбедносните органи. Се сомневаме дека во ампулите е додаден графен оксид за време на кампањата против грип во 2019 година, бидејќи во тоа време веќе се користеше како адјуванс (потенцијатор во вакцините).

 

За време на следните 5Г технички тестови во различни делови на светот, болеста КОВИД-19 се разви во врска со надворешните магнетни полиња со графен оксидот што е во телото. Да потсетиме  дека сè започна во Вухан и тоа беше првиот град како пример за глобален пилот проект кој направи техничка студија за 5Г на крајот на ноември 2019 година. Просторна и временска преписка.

 

И верзијата панголин и бајката од лилјак беа само диверзија. Причината за воведувањето на графен оксидот е сомнителна отколку што некогаш можете да замислите. Оттука, повеќе од доволно е ако ги асимилирате овие информации и ги прегледате досега вашите сознанија за оваа болест.

 

Највисоките владини органи му порачуваат на населението да се заштити и дури се принудени да преземат мерки. Што е можно да ја активира самата болест. Како што сега логично знаете, предизвикувачкиот агенс и предизвикувачот на болеста е всушност хемиски отров, а не биолошко средство. Значи, ние знаеме како да го ублажиме овој ефект со зголемување на нивото на глутатион. Глутатионот е природен антиоксиданс што го чуваме во организмот.

 

Дозволете неколку детали да ви помогнат да разберете што точно медиумите шират во врска со оваа тема. Особено децата имаат многу високо ниво на глутатион, така што болеста речиси нема ефект врз децата. Нивото на глутатион значително опаѓа по 65-тата година од животот. Затоа, особено постарата популација страда од КОВИД-19. Нивото на глутатионот е екстремно високо кај делови од населението кои вршат интензивен спорт.

 

Затоа, само 0,22% од спортистите заболеле од оваа болест. Сега разбирате зошто безброј практични студии покажаа дека третманот со N-ацетилцистеин, кој е претходник на глутатионот во организмот, или глутатион кога се зема директно, лекуваше пациенти со КОВИД многу брзо, едноставно со намалување на нивото на глутатион зголемен е испорачаниот отров наречен графен оксид.

 

Откритието што го направи „Ла Квинта Колумна“ е дека ова е сеопфатен биолошки терористички напад врз целата светска популација од страна на државите или барем со помош на владите. Што претставува кривично дело, напад врз човештвото.

 

Затоа е од суштинско значење и од витално значење овие информации да ги ставите достапни на медицинската заедница, на вашите општи лекари, на здравствените служби и на медицинскиот персонал. Исто така, треба да ги информирате локалните и регионалните медиуми и печати, како и целата ваша околина. Ла Квинта Колумна проценува дека десетици илјади луѓе само во нашата земја ќе умираат секој ден веднаш штом ќе се вклучи претстојната нова 5G технологија.

 

Мораме да имаме во предвид дека сега не само старите луѓе во домовите и оние кои биле вакцинирани против грип со графен оксид за време на последната кампања за вакцинација, но и исто така како што знаете голем дел од популацијата беше вакцинирана, поточно „графенизирана“ "со последователните дози.

 

Организмот има природна способност да го елиминира овој отров и тоа е причината да предложите со трета доза за оваа и за секоја наредна година со цел да го задржите графенот во вашето тело.

 

За да ги проширите овие вредни информации, можете да ја посетите веб-страницата www. laquintacolumna.net

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА