Симнете ја нашата Андроид апликација

Клаус Шваб и глобалистите планираат напад што ќе го засени Ковид

Клаус Шваб и глобалистите планираат напад што ќе го засени Ковид

Непосредно пред „пандемијата на короната“ се случи настанот 201, кој симулира појава на вирус на корона

Истите актери кои стојат зад настанот 201 - Клаус Шваб, Бил Гејтс и сите други глобалисти или „елити“ - организираа Кибер полигон, симулација на сајбер пандемија, минатата недела.

Ефектите од кибер нападот што го симулираа беа 10 пати поголеми од оној на Короната, тврди авторката на бестселери ДеАна Лореин во шоуто на Стју Питерс.

Лореин очекува наскоро сајбер напади што ќе ги парализираат системите за снабдување и прехранбената индустрија со цел да ги принудат луѓето да гладуваат и да го јадат фармираното месо на Бил Гејтс, меѓу другото. „Ова го подготвуваа некое време“, рече таа.

 

 

Работат кон многу голем кибер напад

На пример, системите на ЈБС, најголемиот преработувач за месо во светот, беа парализирани од хакер минатиот месец. Како резултат на овој кибер напад, меѓу другото, кланиците во Северна Америка и Австралија мораа да бидат затворени.

„Луѓето мислат дека Русите стојат зад овие сајбер напади“, рече Лореин. Таа рече дека тоа не е така: „Ова е она кон што тие работеа. Истите луѓе кои стојат зад коронавирусот работат на многу голем кибер напад “.

Ако луѓето се без струја, интернет и храна, тогаш тие стануваат тотално зависни од владата и Големото обновување може да се спроведе за кратко време, тврди таа.

Симулациите како настанот 201 и кибер полигонот се предгласници на она што го чека светот, според Лореин. „Тие не лажат нас.

Сите сме пиони во воените игри на Шваб и Гејтс. Можеме да ги завршиме игрите со глад ако престанеме да се покоруваме и да се разбудиме “, рече таа.

Футв Медиа: Кибер полигонот не е симулација туку е план, исто како настанот 201!

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА