Симнете ја нашата Андроид апликација

Канаѓаните протестираат против режимот на тестирање на корона (видео)

Канаѓаните протестираат против режимот на тестирање на корона (видео)

Во Ванкувер Канада граѓаните уморни од диктатурата на короната неодамна излегоа на улиците за да го изразат своето незадоволство од режимот на тестирање на ПЦР. Канадскиот интернет портал Ребел-Њуз го придружуваше протестниот марш низ центарот на Ванкувер и фаќаше гласови и впечатоци.

Канаѓаните кои имаат свој збор очигледно ја завршија својата домашна задача. Ако мнозинството во Европа и западната хемисфера требаше да го следат примерот што е, според наше знаење, првиот протест против ПЦР од ваков вид, ќе имаше единствена можност да се разниша официјалниот наратив за короната до неговите темели и на крајот да се сруши. Видеото за бунтовнички вести може да се најде подолу.

 

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА