Симнете ја нашата Андроид апликација

Канадскиот премиер го почувствува гневот на народот (видеа)

Канадскиот премиер го почувствува гневот на народот (видеа)

Шефот на канадската држава, Џастин Трудо, излезе како одличен бот за ресетирање и отсекогаш губеше популарност

Злоупотреба на преименуваниот грип ака. Корона пандемијата има за цел да им овозможи на Канаѓаните нова нормалност, со која, од друга страна, се помалку луѓе се подготвени да се помират со тоа.

Бидејќи дури и ако мнозинството од населението доброволно ја разменуваат својата слобода со лажна безбедност, сепак има доволно луѓе со здрав разум на кои им е чудно и вознемирувачки да мора да живеат до крајот на животот во биосигурна состојба.

Дигиталниот фашистички пасош за вакцинација против короната, кој само чека да се искористи на дневен ред и ги евидентира сите човечки активности за да може соодветно да се наметне данокот на ЦеО2, е крајниот инструмент за контрола.

Речиси секоја секвенца на движења и на активностите може да се видат под изговор на здравствената заштита. Така, дозволата за вакцинација против корона е пионер за дигиталната технократија по која копнееа сатанистичките елити.

Можно е Канаѓаните постепено да го сфаќаат фактот дека диктатурата на Короната е само почеток. Во секој случај, премиерот Џастин Трудо им дава доволно причини на своите граѓани да го претпостават тоа. На крајот на краиштата, тој е неуморен кога станува збор за практикување на Точките на Светскиот економски форум.

Маските паднаа. Поранешното сончево момче одамна го загуби својот сјај и засекогаш е персона нон грата за многу канадски граѓани. Титула од која најверојатно никогаш нема да се ослободи со оглед на неговото тиранско однесување.

Во Онтарио, Трудо доби малку вкус за она што наскоро треба да го чека низ целата земја. Сликите зборуваат сами за себе.

https://twitter.com/osler78/status/1434988011813543940?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1434988011813543940%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Forbisnjus.com%2F2021%2F09%2F08%2Ff-you-trudeau-no-vax-pass-kanadischer-premier-bekommt-wut-der-bevoelkerung-zu-spueren-videos%2F

 

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА