Симнете ја нашата Андроид апликација

Италија: 21 починати во дом за стари лица по првата доза на Фајзер

Италија: 21 починати во дом за стари лица по првата доза на Фајзер

21 жители на дом за стари лица починаа по нивната прва доза од вакцината  на Фајзер. Старечкиот дом се наоѓа во Ребио, град во близина на Комо, Италија.

Дополнително, 85 жители и 54 здравствени работници по добивањето на вакцината биле тестирани позитивно на ковид.

Извор

Следете ги каналите на Телеграм објавени на нашата почетна страница, премногу се починати не можеме да стигнеме да ги објавиме сите.

Нека почиваат во мир!

 

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА