Италија на нозе против зелената пропусница

Италија на нозе против зелената пропусница

Во речиси поголемите градови во Италија, луѓето вчера беа на улиците за да демонстрираат против нивното ропство на „зелениот пасош“.

Болоња, Фиренца, Каљари, Реџо Емилија, Торино, Џенова, Милан

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА

ПОСТ НА ГОДИНАТА