Симнете ја нашата Андроид апликација

Истакнати лекари - Вакцината не е безбедна за употреба кај луѓето

Истакнати лекари - Вакцината не е безбедна за употреба кај луѓето

Додека корумпираните од Големата Фарма постојано промовираат вакцина, неколку истакнати лекари силно предупредија дека вакцината не е безбедна за употреба кај луѓето

Овие изјави, кои одат директно против про-пропагандата за вакцинација, ги натераа гигантите на социјалните медиуми да ги замолчат и цензурираат ставовите на лекарите за „Ковид-19“.

Проверете ги овие лекари кои предупредуваат за опасностите од експерименталните гРНК вакцини кои сеуште не се одобрени од ФДА.

 

Д -р Чарлс Хофе

За време на состанокот на Зум со други медицински професионалци, матичниот лекар др. Чарлс Хофе од Литон, Британска Колумбија, кој беше блокиран од канадската влада велејќи дека многу вакцинирани луѓе може да умрат во рок од три години откако откриле згрутчување на крвта кај повеќето вакцинирани пациенти кои се совпаѓаат со гРНК вакцините, кои содржат шилести протеини.

„Стравот е дека овие садови во белите дробови сега се трајно оштетени и дека срцето, кога се обидува да пумпа крв низ оштетените садови, има зголемена отпорност да ја пумпа крвта низ белите дробови.

„Проблемот со ова е што овие луѓе најверојатно ќе развијат срцева слабост од десна страна во рок од три години и ќе умрат бидејќи сега имаат зголемен васкуларен отпор во нивните бели дробови“.

Видеото сеуште е онлајн на YouTube. Македонски преводи може да се активираат во поставките.

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА