Симнете ја нашата Андроид апликација

Доста е! - Светот протестира против неуставните ограничувања - видеа

Доста е! - Светот протестира против неуставните ограничувања - видеа

Во Милано, бројни граѓани излегоа на улиците против диктатурата на Короната и полицискиот час.

Но, таквите слики се чуваат далеку од нас. Не треба да знаеме дека протестите  се провлекуваат низ цела Европа.

 

 

Во целиот свет луѓето се креваат против нивните криминални влади.

Овие снимки доаѓаат од Алжир и секако нема да бидат прикажани во главните медиуми . Граѓаните не треба ни да откријат што се случува наоколу низ целиот свет и дека луѓето излегуваат на улиците заради нивната слобода.

 

 

Во Бразил, 500 000 луѓе демонстрираа за владата и против блокадата.

Претседателот Болсонаро се смета за критичар на мерките и затоа е нападнат и се прават обиди да се поддржи.

Поддршката кај населението е огромна.

 

И во Корк, Ирска, луѓето се заситија од диктатурата на Короната.

Низ цела Европа, се развиваат масовни движења што се спротивставуваат на нечовечката политика. Македонските главни медиуми, се разбира, не известуваат за вакви протести.

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА