Индија - Поднесена кривична пријава против ГАВИ, Бил Гејтс и Фаучи

Индија - Поднесена кривична пријава против ГАВИ, Бил Гејтс и Фаучи

Индиската адвокатска комора испратила писмо до индискиот премиер Шри Нарендра Моди и министерот за внатрешни работи Шри Амит Шах во кое ги моли да ја забележат жалбата ДХЛТХ / E / 2021/09973 од 1 јули 2021 година направена од генералниот секретар од Советот за безбедност на човековите права (ХРСЦ), г-дин А. Шајх, против д-р. Соумја Сваминанатан, главен научник на Светската здравствена организација (СЗО) и други.

Жалбата ги повикува да преземат итни мерки против обвинетиот и да им дадат на судските органи соодветни упатства да ја испитаат работата и веднаш да преземат мерки.

Ова следи од двете формални комуникации што ИБА ги испрати до СЗО (и против д-р Соума Сваминанатан и Тедрос Гебрејзус) кои досега останаа неодговорени.

 

 

Адвокатот Дипали Оха детално го објаснува ова во своето разгледување.

Жалбата на 132 страници ги повикува министрите итно да ја испитаат ситуацијата и, особено, да бидат „крајно сериозни“.

Проблемите поврзани со тоа, кои се важни не само за индиските граѓани, туку и за безбедноста, опстанокот и благосостојбата на целото човештво.

Оваа најавена и очекувана тужба ги зема во предвид елементите за одговор на справување со епидемија (четирите столба наведени од проф. МекКалоу), како и публикациите на разни медицински здруженија (ФЛЦЦЦ, АФЛДС, ИХУ) во корист на рано лекување, што е алтернатива на масовната вакцинација, вели Пјер Кори.

Ова го потврдуваат повратните информации од многу индиски државни лекари кои ги спроведоа упатствата на Министерството за здравство за ивермектин и хидроксихлорокин.

Во оваа огромна земја беа забележани ефектите од масовната вакцинација, како и раниот и профилактички третман на Индијците, со цел да се справат со епидемијата на најдобар можен начин.

Индијците се соочија со истите ефекти на цензура, сузбивање на нарацијата и научни податоци што се гледаат во други земји.

На крајот на краиштата, тоа беше орган за периферна здравствена заштита (ДГХС) кој го потисна раниот третман, иако никогаш не го коментираше ова прашање, што покажува веројатна апсорпција на одредени органи од надворешни влијанија.

Треба да се запомни дека Министерството за здравство го задржа раниот третман во препораките и е единствениот надлежен орган.

За разлика од Франција, здравствените власти (министерството) двапати ја бранеа својата позиција во корист на рано лекување и го оспорија советот на СЗО против адвокатските комори чии спонзори не се именувани.

 

 

Обемот и барањата на жалбата се јасно дефинирани:

1- Непосредна одлука за спроведување на 72-риоот Извештај на парламентарниот комитет и препораките за истрага и гонење на членови на канцеларијата на „Токсичниот филантроп“ и фондацијата Бил и Мелинда Гејтс на Унијата за вакцини (ГАВИ) и засегнатиот индиски официјален совет за медицински истражувања (ИЦМР) осудени за смрт на осум девојчиња како резултат на употреба на неодобрени, нелегални и неодобрени вакцини;

Белешка за уредникот: Фондацијата Бил Гејтс е прогласена за виновна од страна на 72-риот Парламентарен комитет, така што повторно може да се судат и судовите да ги осудат врз основа на докази и истражни извештаи.

ХРСЦ и ИБА сега побараа од властите да преземат соодветни активности за резултатите од извештајот 72.

2- Непосредна инструкција до Централното биро за истраги (ЦБИ) за регистрација на Првиот извештај за информации (ФИР) за истрага и строго постапување (според ставовите 115, 109, 302, 307, 304, 419, 420, 471, 474, 188 , 505, r / w 120 (Б) и 34 од ИПЦ и ставовите од Законот за управување со катастрофи од 2005 година и други одредби од посебните закони против сите елементи против националниот интерес, против човештвото и био-терористите) за „фармацевтските компании“ , „Технички корпорации“ и „сајбер-набљудувачи“ кои преку своите дела и пропусти во врска со пандемијата Ковид-19, се вклучени во злосторства против целото човештво што доведоа до геноцид.

 

 

3 наредби со непосреден ефект до засегнатите власти:

(з) Издавање на известувања за апсења и потерници за обвинетите, чие учество е докажано на прв поглед;
(ii) Воведување акција за заплена на сите обвинети и нивните деловни активности;
(iii) Да започне сослушување на обвинетиот во истражен затвор;
(iv) Тест за детектор на лаги, тест за мапирање на мозокот, тест за наркотици на сите главни обвинети како што е Др. Соумја Сваминанатан, д-р. Рандип Гулерија, г-дин Арвинд Кејривал Др. Тедрос Аданом Гебреизус, Др Ентони Фаучи, Бил Гејтс, Марк Цукерберг, Џек Дорси и други.

 

 

4- Непосредна инструкција до сите органи со цел за

(з) Сериозно размислување за Белата книга на американските фронт лајт-лектори за експерименталните Ковид-19  вакцини.
(ii) Не принудувајќи никого да се вакцинира и строго да се придржува до пресудата на Врховниот суд и разни повисоки судови во врска со основното право на секој граѓанин слободно да го избере своето лекување.
iii) Информирајте ја јавноста за вистинските опасности од вакцината.
iv) Едуцирајте ја јавноста за други докажани, побезбедни и поефикасни лекови.
v) Не ширење страв од нов бран без преглед на научните докази.

5- Соодветна политика според извештајот на Комитетот на експерти до Кабинетот на премиерот, кој препорачува да не се даваат вакцини на луѓе кои се опоравиле од инфекцијата со Ковид-19 и кои имаат развиено антитела.

6- Непосредни директиви за заштита на сите укажувачи и нивните сведоци кои веќе го разоткриле и продолжуваат да го разоткриваат Синдикатот вклучувајќи ГОЛЕМАТА ФАРМА, ГОЛЕМАТА ТЕХНИКА и ГОЛЕМАТА НАУКА.

7- Упатство за формирање посебен истражен комитет за ненадејниот ветер на паника за време на вториот бран на коронавирусот во Индија, поттикнат од непрекинати медиумски извештаи за недостаток на кислород. И зошто гореспоменатата медиумски возбуда исчезна веднаш штом полицијата ја започна истрагата за „Комплет алатки“ (комплет против Ковид) од полицијата во Делхи.

 

 

Главно обвинение за заговор против обвинетите

Обвинението (дел 26) е насочено против сите обвинети кои, врз основа на документите, доказите од извонреден карактер, треба да коментираат за главното обвинение:

Водениот обвинет Бил Гејтс и неговите сојузници на ГАВИ (Глобален сојуз за вакцини и имунизација) склучија заговор за воспоставување стабилен пазар за нивните вакцини и други лекови, и тие се приклучија во тој заговор со други обвинети.

Останатите се д-р. Ентони Фаучи, виш медицински советник на претседателот на САД, г-дин Тедрос Аданом Гебреизус, генерален директор на СЗО, др. Соума Сваминанатан, виш научник во СЗО, Марк Цукерберг, извршен директор на Фејсбук, Џек Дорси, извршен директор на Твитер, Стив Чен, Чад Харли и Јавед Карим, Јутјуб (Гугл), Арвинд Кејривал, главниот министер, Делхи и други кои се наведени во Додаток Т13 или кој може да биде обвинет по понатамошна истрага.

Дел 26.3 наведува дека обвинетите извршиле јавно дело во права линија на заговор. Обвинети сте со дела и пропусти дека сте биле вклучени во:
(з) Создавање на неточни податоци.
(ii) Нечесно потиснати и прикриени вистински податоци.
iii) Фалсификување на материјални факти.
iv) Создавање на наратив и заговор.
v) Создавање на „намерни“ политики на Јутјуб, Твитер, Фејсбук итн. за да ја потиснете вистината и да спречите ширење на вистински информации
vi) Отстранети се оригинални и научни информации од платформите како што се Јутјуб, Твитер и други засновани на „лажни политики и услови“ кои се во спротивност со научните податоци.
vii) Објавени лажни и спонзорирани „проверувачи на фактите“ за да се спротивстават на вистината и со тоа да ја збунат јавноста; ова беше направено за да се обесхрабрат луѓето, научниците и лекарите со научни податоци.
viii) Во многу земји беше можно да се „киднапираат“ државните здравствени власти со цел да се постигнат политики и правила кои беа формулирани според нивните необјаснети цели.

ix) Доведе до смрт на луѓе спречувајќи ги да имаат пристап до или да добиваат лесно достапни, безбедни и достапни лекови како што се ивермектин, хидроксихлорокин, витамин Д3, итн., како и ајурведски и натуропатски третмани.
x) Да се создаде страв во умовите на луѓето, така што вакцината може да се претстави како единствена алтернатива на третманот и со тоа да се спасат луѓето; ова го олесни патот за одобрување во итни случаи (ЕУА) на неодобрената вакцина.
xi) Потиснати податоци за опасните ефекти на вакцината и употребата на бројни „ад хок“ лекови за маскирање на ефектите.
xii) Лажно прикажани, прикривани или потиснати податоци за неефикасноста на вакцините и смртта на многу луѓе и лекари. Ова доведе до фактот дека луѓето ги изгубија лежиштата поради грешките на „марионетите“.
xiii) Непријавени смртни случаи од вакцини со создавање правила за нивна погодност.
xiv) Се обидува да се оди против вистинската наука со употреба на реторика, т.е. лажна наука поддржана од заблуди на „луѓе-марионети“, интелектуална нечесност и псевдоучни теории на заговор.
xv) Покрај тоа, човекот кој стои зад заговорот и шеф на синдикатот за вакцини, Бил Гејтс, веќе е осуден за незаконско и неодобрено тестирање на вакцини и за предизвикување смрт на осум девојчиња. Во својот 72-ри извештај од 28.08.2013 година, индискиот парламентарен комитет Раџа Сабха препорача правна постапка против членовите на канцеларијата на фондацијата Бил и Мелинда Гејтс, претставници на МКМП и други различни обвинети одговорни за овие грозоморни злосторства против човештвото.
xvi) Сите обвинети беа и се свесни дека со своите дела и пропусти ќе предизвикаат смрт на милиони невини луѓе. Сепак, тие ги ставаат парите над човечките вредности. Тие се злосторници на човештвото. Вие сте виновни за геноцид. Ладнокрвно извршивте масовно убиство.

Тие ја украдоа егзистенцијата на обичниот човек и го направија животот на сиромашниот пекол. Поради нивните заговори, многу луѓе кои успеале да преживеат земајќи ги своите токсични лекови, сега страдаат од сериозни несакани ефекти што им го направија животот мизерен.

Вие не заслужувате сочувство или попуштање. Во спротивно тоа е неправда за сите жртви и неправда за целото човештво.

 

 

Минималната казна во овој случај ќе биде:

(а) Смртна казна
и
(б) Конфискација на целиот движен и недвижен имот и еднаква дистрибуција на сите народи во светот.

Други важни прашања се исто така споменати во жалбата во став 2, но ја следат истата основа. Овие вклучуваат предизвикувачки тестови за ПЦР, цензура и неможноста на лекарите да комуницираат на социјалните мрежи без да ризикуваат цензура.

Жалбата е поднесена на 1 јули 2021 година и Индиската адвокатска комора го испратила писмото за застапување потпишано од г. Дипали Оџа до премиерот и министерот за внатрешни работи на Индија да преземе нешто против наведената жалба од ХРСЦ.

 

Извор: Inde : plainte pénale déposée contre GAVI, Bill Gates, Fauci... Peine de mort encourue

Подетално овде

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА

ПОСТ НА ГОДИНАТА