Зелениот пасош: Дигитална платформа за глобална контрола

Зелениот пасош: Дигитална платформа за глобална контрола

Сертификатот ќе се користи за дигитализирање на парите, здравјето и животот и на тој начин остварување целосна контрола

Пандемиската фарса, која беше поттикната од медиумите и поддржана од бројни тестови, служеше да создаде страв и непријатност и да дојде до „решението“: вакцината! Вакцината и социјалните превирања овозможија прифаќање на зелената сертификација која ќе доведе до „социјален кредит“.

Сите погрешно мислат дека Антихристовиот зелен сертификат е едноставна пропусница што може да се користи само во случај на здравствена вонредна состојба. За жал, тоа не е така: тоа е дигитална платформа, поврзана со даночниот код и почетокот на крајот на секоја слобода.

Откако ќе заврши Ковид, на ред е климатската и/или енергетската вонредна состојба, што го прави зелениот сертификат инструмент за апсолутна контрола. Од ова произлегува значењето на името „Зелено“ .... Ќе биде поврзано со личната карта (дигитален идентитет) и ќе содржи економски, банкарски и здравствени податоци (електронско досие и пасош за вакцинација), биометриски податоци и сите функционални апликации за електронски плаќања.

Готовината ќе исчезни за да се направи пат за безготовинското општество. Сè ќе стане дигитално (пари, здравје и живот) и сè ќе биде на платформата. Тука ќе започне глобалната контрола, вклучително и во форма на социјален кредит (кинескиот модел).

Како што беше споменато претходно, откако ќе заврши вирусната шарада, тие ќе почнат да се справуваат со климатските промени. Платформата дури го следи влијанието врз животната средина (во форма на емисии на ЦеО2) на производите што ги купуваме, а штом ќе се достигне прагот поставен од некој, зелениот пасош е блокиран со (црвена боја),

Не сте платиле казна или  за регистрација на возило или сте заборавиле да префрлите рата? Веќе не можете да работите и немате повеќе пристап до разни услуги, вклучително и здравствени услуги (болници, медицинска нега итн.)!

Сите мора да бидат добри (совесни) граѓани: идеални субјекти, со прстен на носовите, правилно носена маска и жиг на ѕверот 13-16,17,18

Тоа го планираа со копирање на моделот на кинескиот режим.

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА

ПОСТ НА ГОДИНАТА