Симнете ја нашата Андроид апликација

Збирка настани од изминатите денови

Збирка настани од изминатите денови

Во Париз, луѓето продолжуваат да излегуваат на улица, обединети, демонстрирајќи против здравствениот пасош.

Невакцинираните лица без здравствена дозвола во иднина треба да бидат исклучени од јавниот живот. Се зборува дури и за забрана за невакцинирани луѓе да влегуваат во супермар

 

 

Рударите на јаглен во Алабама протестираат пред Блек Рок во Њујорк.

 

 

Во Сиднеј, возачите на камиони го блокираа автопат, вклучувајќи мост, за да демонстрираат против бескрупулозната политика за короната.

Отпорот се разбранува низ целиот свет. Но, дали ги гледате овие слики во медиумите?

Не, затоа што не сакаат граѓаните да дознаат дека има масивен отпор на друго место!

 

Полицијата ја напаѓа противпожарната единица во Франција.

 

 

Овој француски ресторан одлучи да стави до знаење дека нема да дискриминира никого затоа што не е вакциниран. Сите се прифаќаат неселективно, така што таму никој нема да ви поставува дискретни прашања. Нека се шири примерот.

 

 

Црковната служба во Канада резултираше со апсење на свештеникот. Човекот бил третиран како престапник и бил однесен пред неговите деца

Зошто? Бидејќи според комунистичката влада, - премиерот на Канада, Џастин Трудо, наредува оваа услуга да е нелегална поради најопасниот „вирус“ во светот.

 

 

Едно лице почина откако се вакцинираше во Шпанија. Кандидатите за вакцина како хипнотизирани продолжуваат да стојат и да го чекаат својот ред.

 

 

Вознемирувачко видео: Тромбоза во мозокот на луѓе убиени од вакцината против КОВИД-19.  Не е за слаби нерви!

 

 

Никој не оди во теретана

Францускиот бојкот на пасошот за вакцинација е брутален. Истото се случува во сите кино сали и забавни паркови во кои се забележува пад на посетеноста за повеќе од 90%.

Нулта поддршка за диктатурата и нула евра за нивните неопходни соработници.

 

 

Франција

Медицинска сестра вели: "Се прашувам каде се пациентите со Ковид. Областа Ковид е затворена овде од крајот на мај".

Бројките што се објавуваат на телевизија и во медиумите за мртви, заразени и хоспитализирани луѓе, се измислени. Причината е лесно да се разбере:

Сите главни западни медиуми се во сопственост на глобалистичката финансиска елита (Фондот БЛАКРОК) и новинарите ги кажуваат лагите изнесени од нивните сопственици.

Здравствените работници прогласуваат неодреден штрајк во болницата Монтелимар.

 

 

Шопинг во Дурбан, Јужна Африка: 20 артикли по лице, 1 член по семејство, 15 минути за пазарење. Прифатени се само картички Дали ви звучи ова како комунизам?

 

 

130 градови низ Франција застанаа против здравствениот пасош и присилната вакцинација

 

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА