Застрашувачко видео - Оштетено лице по вакцината

Застрашувачко видео - Оштетено лице по вакцината

Ова е страшно. Едно лице примило две дози Синовак, а третата доза од вакцината била на Фајзер

Видеото кружи на Телеграм и е на шпански јазик, немаме повеќе информации и не е потврдено од наша страна, човекот кој го снимал видеото го изјави горенаведеното. Ги предупредуваме сите луѓе со слаби нерви и малолетници да не го гледаат видеото, бидеќи е вознемирувачко и грозно истовремено.

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА

ПОСТ НА ГОДИНАТА