Симнете ја нашата Андроид апликација

Уште едно оштетено лице од вакцинација, видео без коментар

Застрашувачко видео - Несакан ефект по вакцинацијата

Видео без коментар

 

Неколку слики кружат на Телеграм каде се прикажани екстремни оштетувања на кожата, (непотврдено од наша страна).

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА