Симнете ја нашата Андроид апликација

Закерберг им потврди на вработените во Фејсбук „Вакцините ја модифицираат ДНК и РНК“

Закерберг им потврди на вработените во Фејсбук „Вакцините ја модифицираат ДНК и РНК“

Правила за вас, но не и за мене

Ова најново откритие ги тера многумина да го постават прашањето: додека неговата платформа за социјални медиуми агресивно го цензурира секој што поставува легитимни прашања во врска со безбедноста и ефикасноста на корпоративните фармацевтски производи, дали Марк Закерберг и неговото семејство ќе ја земат новата експериментална вакцина за РНК?

 

Ново протечено видео од Проектот Веритас открива како шефот на Фејсбук Марк Закерберг ја промовирал сопствената позиција „против вакцините“ пред вработените во неговата компанија, што, според неговите драконски правила, би го прекршило последното ажурирање на упатствата за цензура на сопствената платформа.

Тој во видеото рече: Ние едноставно не ги знаеме долгорочните несакани ефекти, во основа модифирајќи ја човечката ДНК-а и РНК.

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА