Симнете ја нашата Андроид апликација

Жена оштетена од експерименталната инјекција сведочи за своето искуство

Жена оштетена од експерименталната инјекција сведочи за своето искуство

Тешка несакана реакција: тремор на телото, парализа и симптоми како што се наведени подолу

Стиви Трашер - Фајзер 27 април 2021 година

Јас се викам Стиви Трашер. Јас сум 29-годишна жена од државата Вашингтон.

Ја примив вакцината на Фајзер на 27 април и започнав да имам сериозни несакани ефекти почнувајќи од 3 мај.

Моите симптоми започнаа како хроничен замор, мускулна слабост, болка во мускулите, главоболки, вртоглавица.

Моите симптоми сега напредуваа во епизоди на парализа на целото тело.
Отидов на 4 различни Болници, 10 вкупно посети на Болници.

Кај мојот матичен лекар 3 пати, невролог 3 пати, натуропат еднаш. Отпуштена сум на секој агол  ништо не беше пронајдено, освен резултатот од анализата на крвта, што укажува на можно автоимуно нарушување. И покрај насилното треперење пред нив.

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА