Симнете ја нашата Андроид апликација

Емануел Макрон, со твоето глупаво лице, дојдовме да те претепаме

Емануел Макрон, со твоето глупаво лице, дојдовме да те претепаме

Има демонстрации во неколку градови во Франција, вклучувајќи го и Париз, каде илјадници луѓе маршираат кон зградата на парламентот и пеат: „Емануел Макрон, со твоето глупаво лице, дојдовме да те претепаме“

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА