Симнете ја нашата Андроид апликација

Д-р Рaинер Фуелмих во разговор со д-р Питер А. Мекалоу

Д-р Рaинер Фуелмих во разговор со д-р Питер А. Мекалоу

Нешто се случува во нашиот свет и повеќето од нас не прават ништо во врска со тоа.

Многу луѓе починаа, јас сум многу шокиран што научивме потоа врз основа на првите вакцини. Дека содржината е во интеракција со „п53“ и „брца“ може да доведе до рак! ... Јапонците ни покажаа дека слободните честички се концентрираат во јајниците, ова може да доведе до стерилизација! ...

Кога зборуваат дека е програма за депопулација иницирана од Фондацијата Гејтс, им велам: Да, тоа  многу добро може да биде вистина. - Првиот бран беше таму за да се убијат старите лица преку респираторна инфекција, вториот е насочен кон преживеаните од првиот бран и ги насочуваат и кај малите деца со цел да ги стерилизираат. ...

 

 

Сега тргнаа по децата! Децата, децата, децата !!!

Екстремно се фокусираат на децата! Постојат 800 случаи на срцеви заболувања и тоа е навистина значајно! Ние мора да ги едуцираме родителите, ... „многу тешко!“.

Во една држава во САД, на 12-годишници им се нудат вакцини против корона - и тоа без согласност и знаење од нивните родители! Ова никогаш не се случило во нашата историја!

Во Торонто, Канада, ги покануваат децата на сладолед и ги задржуваат родителите додека ги вакцинираат нивните деца!

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА