Симнете ја нашата Андроид апликација

Ексклузивно интервју со д-р Роџер Ходкинсон

Д-р Роџер Ходкинсон - Сето тоа беше еден куп лаги!

Д-р Роџер Ходкинсон има медицинска диплома од Универзитетот Кембриџ и имал различни позиции, вклучувајќи доцент и претседател на канадскиот одбор за испитување.

Во видеото подолу тој ги дава следниве препораки:

„Не верувајте во се што ќе ви кажат, сето тоа беше еден куп лаги.
Чиста пропаганда од почеток до крај “.

„Политичарите, медиумите и лекарите, особено лекарите, кои преку својата кукавичка тишина одлучија да го стават приходот над етиката.

„Ова е само политичка игра со медицината. И тоа е многу опасна игра “.

„Затоа, во името на  Бога, не  се  вакцинирајте!„

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА