Симнете ја нашата Андроид апликација

Д-р Раинер Фуелмих -Тема: Корените на злото

Д-р Раинер Фуелмих -Тема: Корените на злото

Информатор досега анализирал 98 досиеја на пациенти - луѓе сериозно болни со КОВИД-19, дури и луѓе кои починале од КОВИД-19. Тој ни пријде со застрашувачки наоди: ниту едно од анализираните досиеја на пациенти не дозволува заклучок дека КОВИД-19 е причина за болест, па дури и смрт! Ова ја покажува криминалната енергија на некои од одговорните, што беше и веројатно се поттикнува и од финансиски стимулации.

Во некои случаи, анамнезата и псевдо-анамнезата беа намерно изманипулирани така што КОВИД-19 може да се документира како дијагноза или причина за смрт, очигледно по секоја цена.

Пе-Це-Ер-тестови, вредности на КТ, претходни болести, анамнеза - ниту еден случај не беше спроведен правилно. Во некои случаи, беа спроведени терапии со лекови, кои само по себе го зголемуваат ризикот од смрт, а во некои случаи може да доведоа до смрт.

Самиот наш информатор вели дека никогаш не сметал дека е можно вакво ниво на криминална и неетичка енергија.

 

Др. Рајнер Фуелмих

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1146&v=Xb9dpuKaDrM&feature=emb_logo

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА