Симнете ја нашата Андроид апликација

На Мајк Једон му дојде се преку глава - Доста е веќе!

Д-р Мајк Једон - Сите деца на возраст од 12-15 години ќе бидат со или без родителска согласност вакцинирани

Само што бев информиран од висок вработен во органот за вакцинација дека од 6 септември 2021 година, СИТЕ УЧИЛИШНИ ДЕЦА на возраст од 12 до 15 години ќе бидат вакцинирани.

СО ИЛИ БЕЗ ВАШАТА СОГЛАСНОСТ

Децата немаат мерлив ризик за развој на САРС-КоВ-2 и ниту едно претходно здраво дете не починало од инфекција во Обединетото Кралство. Ниту едно.

Вакцините НЕ СЕ БЕЗБЕДНИ. Американскиот систем за известување ВАЕРС бележи околу 13.000 смртни случаи за неколку дена до неколку недели по администрацијата.

Висок процент се јавува во првите 3 дена. Околу 70% од сериозните несакани дејства се тромбоемболични по природа (предизвикани од згрутчување на крвта или крварење).

Знаеме зошто е тоа така: сите вакцини базирани на гени предизвикуваат нашите тела да го направат вирусот да шири протеини, а овој протеин предизвикува згрутчување на крвта.

Вториот најчест тип на несакани настани се невролошки по природа.

Стапката на смртност на милион вакцини е околу 60 пати поголема од било која претходна вакцина.

Уште полошо, тромбоемболиските настани како белодробна емболија се повеќе од 400 пати почести од типичната ниска стапка по вакцинацијата.

Овие настани се сериозни, алармантно високи и барем толку вообичаени кај младите луѓе како и кај постарите луѓе. Постои тенденција за помладите луѓе да доживеат ПОВЕЌЕ СТРЕСНИ несакани настани од постарите луѓе.

Буквално нема никаква корист од оваа постапка. Како што беше кажано претходно, децата јасно НЕ СЕ ВО РИЗИК и нивната вакцинација САМО ќе резултира со болка, страдање, трајна повреда и смрт.

Децата ретко покажуваат симптоми и се многу лоши носители на вирусот. Тоа не е теорија. Истражувано е и речиси никогаш не се случува децата да го внесат вирусот во домот. Во една голема студија, во ниту еден случај детето не било „случај на индекс“ - првото заразено лице во домаќинството.

Значи, ако ви кажат дека се работи за заштита на ранливите членови на семејството “, тоа е лага.

Информациите што се појавија од Обединетото Кралство и Израел со текот на времето сега јасно покажуваат дека вакцините  НЕ ФУНКЦИОНИРААТ ДОБРО. Ако има некаква корист, таа се намалува.

Впрочем, вакцините НЕ СЕ ПОТРЕБНИ. Постојат добри, безбедни и ефективни третмани.

АКО ГО ДОЗВОЛИТЕ ОВА, ГАРАНТИРАМ: Ќе има превентивни смртни случаи на совршено здрави деца и десет пати повеќе ќе бидат сериозно болни.

И тоа без никаква употреба.

ЗНАМ ПО 40 ГОДИНИ ОБУКА И ПРАКТИКУВАЊЕ ЗА ТОКСИКОЛОГИЈА, БИОХЕМИЈА И ФАРМАКОЛОГИЈА, учеството во оваа извонредна злоупотреба на невини деца во наша грижа не може да се класифицира поинаку отколку како УБИСТВО.

Од тебе зависи. Ако имав дете од средношколска возраст во Обединетото Кралство, нема да ги испраќам на училиште следниот месец, без оглед на се.

Државата ќе ги вакцинира сите. Ова никогаш не се однесуваше на вирус или јавно здравје. Се работи за контрола, тоталитарна и неповратна контрола, а вие сте скоро таму.

ВЕ МОЛАМ ШИРЕТЕ  ЈА ОВАА ИНФОРМАЦИЈА.

Футв Медиа: Ние ја споделивме, сега е ред на вас!

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА