Симнете ја нашата Андроид апликација

Д-р Луис де Бенито на својот канал на Телеграм тврди за „1.000 смртни случаи“ веќе предизвикани од инјекциите во Шпанија

Д-р Луис де Бенито на својот канал на Телеграм тврди за „1.000 смртни случаи“ веќе предизвикани од инјекциите во Шпанија

Многу е интересно да се следат одредени телеграмски канали бидејќи во таа социјална мрежа нема никаков вид цензура. Еден од најинтересните канали што можете да го следите во моментот е оној на д-р Луис де Бенито бидејќи, со својата вообичаена храброст, Бенито го објавува преку овој канал она што огромното мнозинство лекари не се осмелуваат да го кажат. Ве покануваме да прочитате една од неговите најнови публикации и да ги следите новите и интересни публикации што тој ги прави. Доколку сакате да ја дознаете вистината за вирусот и експерименталните инјекции, можете да го следите каналот на д-р де Бенито со кликнување на овој линк.

Повеќе на шпански јазик кај нашите колеги

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА