Симнете ја нашата Андроид апликација

Д-р Ли Мерит: Во студии на животни, по вакцините сите животни умреле кога повторно се инфицирале

Д-р Ли Мерит: Во студии на животни, по вакцините сите животни умреле кога повторно се инфицирале

Во едно интервју, д-р. Ли Мерит вели дека технологијата мРНК не е вакцина, како одраз на она што др. Дејвид Мартин неодамна забележа.

Во студиите на животни, откако им беа дадени мРНК инјекции на мачки, кога вирусот се врати во телото како тројански коњ, бил неоткриен од имунитетниот систем на мачките. Вирусот се размножувал непречено и сите животни вклучени во експериментот умреле од разни причини.

 

 

Информации обезбедени од д-р. Ли Мерит

Сите животни умреле ... но тие не умреле од „вакцината“. Тие починаа од она што порано се нарекуваше „зајакнување на имунитетот“; денес се нарекува „подобрување на зависноста од антитела“ (АДЕ).

Работи вака:

Вие ја правите РНК и ја добивате „вакцината“ и добро сте. Сега го предизвикувате животното со вирусот против кој всушност сакате да го имунизирате.

Значи, кога ги изложивте овие мачки на САРС наместо да го убиете или ослабите вирусот, имунолошкиот одговор што го вградија во вашиот систем го кодираше вирусот, така што вирусот влезе во телото на мачката како тројански коњ, незабележано од имунитетниот систем на мачката, а потоа неконтролирано се размножуваше, убивајќи ја мачката со огромна сепса и срцева слабост. И тоа им се случи и на порове, се случи секогаш кога ќе го пробаа ова.

 

Само да го истакнам ова. Никогаш успешно не сме спровеле студија на животни за овој вид на вирус.

Никогаш порано не им го направивме ова на луѓето ... ние навистина немаме успех.

Оваа вакцина беше дистрибуирана до дистрибутивните центри пред ФДА дури и да ја одобри. Дали го сфаќате тоа?

Никогаш не сум видела такво нешто.

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА