Симнете ја нашата Андроид апликација

Д-р Зеленко - Зошто засилувачката вацкина не дава смисла

Д-р Зеленко - Зошто засилувачката вацкина не дава смисла

Докторот Владимир Зеленко вели дека не е загрижен за Делта варијантата

Засилувачките вакцини се дистрибуираат  во се повеќе земји за да ги „заштитат“ луѓето од оваа варијанта.

Според др. Зеленко тоа воопшто нема смисла. Тој вели дека земјите со најголема покриеност за вакцинација во светот - Израел и Сејшелите - се соочуваат со големи епидемии на Делта варијантата, иако повеќе од 85% од населението се вакцинирани.

 

Опасно за малите деца

„Значи не е ефикасна“, рече докторот за One America News. „Значи, која е поентата да се даде трета доза што не функционира? Нема смисла. “Тој, исто така, вели дека природните антитела штитат многу подобро отколку вакцините.

Вакцината проитив корона, исто така, се покажа како многу опасна за малите деца. Повеќе од 4.000 деца се дијагностицирани со таканаречен синдром на мулти-системско воспаление. Триесет и седум деца починаа од тоа. Не слушате ништо за тоа во медиумите.

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА