Симнете ја нашата Андроид апликација

Доктор Зев Зеленко предупредува за „глобален геноцид“!

Д-р Владимир Зеленко: Лекуваше повеќе од 6000 „пациенти со Ковид“

Д -р Владимир Зеленко

Тој лекуваше повеќе од 6000 пациенти со „Ковид“, вклучувајќи го и претседателот Трамп, Руди Џулијани, израелскиот министер за здравство Лицман, бразилскиот претседател Болсонаро и многу други.

Ако сите луѓе во светот заболат од Ковид и не се лекуваат, стапката на смртност ќе биде помала од половина процент (35 милиони!). Меѓутоа, ако ги земеме советите на некои лидери, од кои некои го промовираат истото како и Бил Гејтс, кој сака да вакцинира 7 милијарди луѓе, стапката на смртност ќе биде над 2 милијарди луѓе!

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА