Симнете ја нашата Андроид апликација

Д-р Вернон Колмен: „Вакцините“ се оружје за масовно уништување - и може да го збришат човечкиот род

Д-р Вернон Колмен: „Вакцините“ се оружје за масовно уништување - и може да го збришат човечкиот род

Авторот на најпродаваните книги во Сандеј Тајмс, Вернон Колмен, напиша над 100 книги кои се продадени во над два милиони примероци само во Обединетото Кралство.

Неговите медицински бестселери вклучуваат Bodypower, Mindpower, Food for Thought, итн.. Глобалниот бестселер Bodypower „Моќта на телото“ беше избран за една од најдобрите 100 книги на британските читатели.

Многу од книгите на Вернон Колмен се најдоа на списоците за најпродавани книги низ целиот свет.

Книгите на Вернон Колмен серијализирани во весници и списанија низ целиот свет и честопати се претворени во телевизиски и радио серии. Тој беше телевизиски лекар на британската телевизија  Би-Би-Си.

Д-р Колмен е поранешен професор по холистички медицински науки на Меѓународниот отворен универзитет во Шри Ланка.

 

 

 

Видео канал на Д-р Вернон Колмен

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА