Др. Роберт Мелоун: Тие сакаат брзо да ги убијат децата!

Др. Роберт Мелоун: Тие сакаат брзо да ги убијат децата!

Роберт Валас Мелоун е американски вирусолог и имунолог. Неговата работа се фокусираше на технологијата на гласник-РНК, фармацевтските производи и истражувањето за пренамена на лекови. За време на пандемијата КОВИД-19, тој беше критикуван за промовирање дезинформации за безбедноста и ефикасноста на вакцините за Ковид-19, но времето го покажа спротивното, многу спортисти и адлосценти починаа или се трајно оштетени од вакцината.

Сите знаеме дека вакцините се штетни за луѓето, а сега тие се легални и за децата

Што би можело да значи тоа?

Тоа значи дека глобалистите сакаат да убијат што повеќе деца и тоа го прават брзо!

Др. Роберт Мелоун е еден од луѓето кои зборуваат во текот на целата пандемија, особено по лансирањето на вакцината.

Постојано предупредува за вакцината и нејзините штетни ефекти врз човечкиот организам. Сега сакаат да ни го земат она што е највредно од нас, нашите деца! Не можеме да дозволиме тоа да се случи.

Вакцината ќе убие повеќе деца отколку возрасни, а планот е веќе во тек.

Др. Роберт Мелоун се здружи со Кристи Ли за да ја покаже штетата што вакцините можат да им ја направат на децата и што е потребно за луѓето да бидат свесни за опасноста.

Еве го целосното интервју на англиски јазик.

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА

ПОСТ НА ГОДИНАТА