Симнете ја нашата Андроид апликација

Раинер Фуелмих - Блиску сме до пресвртната точка

Др. Раинер Фуелмих даде изјава за „Нирнберг 2“

Футв Медиа ви пренесе неколку објави од Германија каде се именува односно се спрема судството за Нирнберг 2.0

Др. Раинер Фуелмих сега даде свој став на својот Телеграм канал на оваа тема.

 

 

Др. Раинер Фуелмих вели:

Со месеци кружат лажни извештаи дека комитетот или д-р. Раинер Фуелмих управува со стотици адвокати и лекари и ќе иницира Нирнберг 2.0.

Отсекогаш се дистанциравме од овие тврдења и од една страна гледаме повеќекратна грешка во нив, но се сомневаме дека насочената кампања ќе го наруши нашиот углед.

 

 

Комитетот и особено д-р. Рајнер Фуелмих не е вклучен во ваков проект

Постојат различни тужби во Германија кои потекнуваат од адвокатската канцеларија Фуелмих. На мрежа меѓународни адвокати им се дава правен совет за прашања поврзани со короната, но не се планира повторно започнување на судењата во Нирнберг. Визијата на комитетот лежи во формирањето на Меѓународен суд за корона, чија реализација сеуште е концептуална.

 


Футв Медиа: Нашите објави именувани со Нирнберг 2 се разбира ќе бидат корегирани или целосно одстранети, од зависност на содржината.


 

Нашето мислење за комитетот на Др. Раинер Фуелмих:

Да бидеме реални, Обединетите Нации, Светската Здравствена Организација, Меѓународниот Европски Суд за човекови права, Европскиот Парламент на чело со Урзула вон дер Лаен и други влијателни организации се под канџите на технократите и основачите на Федералната Резервна Банка во САД.

Што е најважно Ковид-19 е банкарска игра, не се работи за здравство или пандемија, Ковид-19 е тука за да ја оправда безвредната банкарска хартиија наречена валута и во едно, премин во новиот систем, тие самите го нарекуваат големото ресетирање, које води до дигиталната валута, трансхуманизам-ропство.

Шефот на Светскиот Економски Форум, Калус Шваб ја опишува пандемијата како шанса за големото ресетирање.

А тоа ќе води до сегашната Кина, целосна контрола над човештвото, веќе неколку пратеници во Европа симпатизираат за кредитниот социјален систем во Кина.

Ова замина предалеку односно, предлабоко се навлезени за да успее било каков суд, иако погрешно ви пренесовме за Нирнберг 2.0 бевме крајно исполнети со скептицизам за самата замисла од горенаведените причини.  „Кој Суд остана некорумпиран?“  „Која влијателна организација?“ Глобалистите ставија рака над се, па кој ќе ја изнесе правдата и што е најважно кој би ја спроведил?.

Пример за тоа до каде е заминат светот, подолу со случајот во Вајмар.

 

 

Што се случи по двете пресуди во Германија против маските на двете училишта?

Кристијан Детмар, кој донесе сензационална пресуда за благосостојбата на детето. Полицијата му изврши претрес во својот дом и му беше одземено оригиналното судско досие во нивна сопственост, исто така му беа одземени сите уреди за комуникација.

Ова беше пример за заплашување и уцена за, што може да им се случи на преостанатите судии доколку имаат намера да го следат примерот на судијата од Вајмар.

Значи овде зобруваме за регионален суд, дали гледате како стојат работите, или до каде е сето заминато?

 

 

Правната демократска некогашна Германија која беше пример за светот се претвори во Северна Кореја

Ако ги следите видеата на демонстрантите кои протестираат за слободата, и насилничките безмилосни постапки од страна на полицијата врз демонстрантите, уклучени и старите лица, нема да направите никаква разлика помеѓу Северна Кореја-Кина и Германија.

Сепак постои некој  отпор, затоа ви ги пренeсуваме случувањата од Германскиот Коронски Комитет, за жал со две промаршени написи во врска со Нирнберг 2 и Адвокатите.

Се разбира дека ја подржуваме работата на Др. Раинер Фуелмих и во иднина ќе ви ги пренесуваме настаните со претпазливост т.е исклучливо од официјалниот Телеграм канал на Др. Раинер Фуелмих. Зошто гледаме на сето ова со скептицизам?, прочитајте подолу...

 

 

Големото ресетирање ќе успее, прашањето е кога?

Дали глобалистите ќе ја истуркаат агендата до 2030-та година не зависи од нив, туку од Бога. Дали Бог ќе му даде на човештвото повеќе време да се свести или не, се зависи од него.

Што е уште поважно: Глобалистите нема да ресетираат ништо, тие ќе го започнат почетокот од сопствениот крај. Господ за нив вели: Се сметаа за мудри но испаднаа глупави Римјаните 1-22 (прочитајте ја главата целосно).  Оној што ќе ресетира односно го обнови светот е нашиот Господ Исус Христос. А  каква судбина ги чека глобалистите и сите оние кои ќе ги следат/ ќе им се покорат, видете под стих 8 подолу.

 

 

Откровение 21-5

5. Тогаш Оној што седеше на престолот рече: „Еве, се создавам одново. Запиши го тоа што го реков, зашто овие зборови сигурно ќе се остварат!“
6. Потоа ми рече: „Завршено е! Јас Сум Алфа и Омега, Зачетникот и Завршителот. На секој што е жеден, Јас ќе му подарам вода од изворот на животодавната вода.
7. На сите победници ќе им дадам да ги наследат сите благослови и Јас ќе им бидам Бог, а тие ќе ми бидат деца.
8. А оние што од страв се откажуваат од верата во Мене, како и неверниците, неморалните, убијците, блудниците, маѓепсниците, обожавателите на идоли и сите лажговци, ќе завршат во Огненото Езеро полно со запален сулфур. Тоа ќе биде втората смрт.“

 

Друг наш став: Дефинитивно не го примаме „отровот на змијата“ нашиот единствен спас го  гледаме во Христос, се друго е суета и стапица! Ви предложуваме да го сторите истото.

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА