Симнете ја нашата Андроид апликација

Др.Мајк Једон - Стоп за евиденцијата за вакцинација!

Др.Мајк Једон - Стоп за евиденцијата за вакцинација!

Ова е незаконска медицинска дискриминација! - Порака од Др. Мајк Једон (бивши потпретседател на Фајзер)

Многу е важно луѓето да разберат што се случува тука. Намерата е да има евиденција за вакцинација насекаде.

Но, тоа е покритие. Тоа е првиот светски дигитален систем за идентификација со униформиран формат и прилагодлива здравствена ознака (вакциниран Да или Не).

Никој не го прави побезбеден. Кога сте вакцинирани, вие сте заштитени и повеќе не сте заштитени за познавање на имунолошкиот статус на другите.

Како и во Израел, ќе бидете принудени да презентирате важечка картичка за вакцинација со цел да добиете пристап до одредени установи или услуги.

Без потврда за вакцинација, ќе ви биде забранет пристапот.

На овој систем им е потребен само 50% + од возрасната популација за да се продолжи бидејќи има огромна присилна моќ над невакцинираните.

Тоа е незаконска медицинска дискриминација/поделба/ширење на омраза.

Ако успеат, одбивањето да го сторат тоа нема да ви помогне. Ќе тргнат напред и ќе го остават малцинството што одбива.

Ваков систем на картички за вакцинација ќе им даде ВКУПНА тиранија над нас на оние кои ја контролираат базата на податоци и нејзините алгоритми.

Единствениот начин да се запре овој кошмар за биосигурност е да НЕ се вакцинирате од НЕ-медицински причини !!!

Се плашам дека ако нашите противници ја добијат оваа апсолутна контрола, ќе ја искористат за да му наштетат на населението. Нема ограничување на злото што ќе произлезе од оваа стратешка цел.

 

 

НЕ дозволувајте овој систем да се крене, бидејќи после тоа ќе биде незапирлив.

Пример: Вашата дигитална картичка за вакцинација ќе ве извести и ќе ве замоли да се појавите на вашето трето или четврто или петто засилување или варијанта на вакцинација.

Ако не го сторите тоа, вашата картичка за вакцинација ќе истече и ќе станете „надворешна личност“ без пристап до вашиот живот.

Каков избор имате?
Вие немаат. Вие сте контролирани. Засекогаш

Ве молиме, ширете ја оваа порака на секоја платформа што ја користите.

 

Ви благодарам.

Др. Мајк Једон

 

За жал Јутјуб го цензурира видеото.

 

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА