Др. Зеленко: Јас сум реалист на заговор

Др. Зеленко: Јас сум реалист на заговор

Вангард и Блекрок се акционери во индустријата, медиумите, науката и политиката.

Вангард и Блекрок инвестираат еден во друг преку нешто што се нарекува кружна сопственост.

Затоа, замислете си Вангард и Блекрок е како монопол кој поседува сè.

Со должно внимание, ќе откриете дека следните акционери на овој монопол се следните:

-Семејство Ротшилд
- Семејството Ду Понт
-Семејството Рокфелер
-Семејството Карнеги
-Семејството Орсини
-Семејството Буш
-Британското кралско семејство

 

Тие ги користат следните основи за да предизвикаат хаос во светот

-Фондацијата Бил и Мелинда Гејтс
-Фондација отворено општество на Сорос
-Фондацијата Клинтон

Овие основи придонесуваат за геополитичката дестабилизација.

Хаосот е добар за бизнисот и за градење моќ.

Само божествено инспирирана сила може да го победи овој Голијат.

Светот ќе биде откупен преку дела на добро и добрина.

Ни треба колективна божествена свест за да ја заслужиме божествената интервенција.

Сопствениците на авангардниот/Блекрок монопол се манифестација на оригиналната змија.

Многу сум оптимист за претстојниот искупувачки настан што ќе го ребалансира нашиот мрачен свет.

(Футв Медиа: Во горенаведената реченица др. Зеленко кажува за Христос кога ќе ги одземи верниците од земјата / прво мртвите со вера во Христос а потоа и живите, сето тоа ќе се случи во еден миг, светото писмо ни кажува дека некои луѓе на крајот нема да укусат смрт, тоа се живите кои ќе бидат одкупени од земјата пред да се зацари Антихристот, односно пред да настапат невољите.) Ако бидете оставени кога ќе изчезнат масовно луѓе на глобално ниво, ќе знаете дека Христос ги одкупи.

Исто така пред  Христос да биде уапсен се повлекол со неговите апостоли во планина, додека Христос одел погоре за да се моли им велел на апостолите да држат стража и да останат будни, на неколку наврати Христос ги начекувал апостолите позаспани, им рекол да останат будни затоа што кога Бог ќе се врати во крајните дни ќе биде како крадец во ноќта... Ова всушност не се однесуваше за апостолите, туку за последните, за нас, останете будни за да не бидете оставени кога ќе дојде жетвата Христова. Настанот не е многу далеку во иднина, прашање се години кои можете да ги изброите на една рака.

Закопчајте се и уживајте во возењето.

Др. Владимир Зев Зеленко

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА

ПОСТ НА ГОДИНАТА