Доктор предупредува - Ковид вакцината убива масовно

Инјекцијата КОВИД веќе предизвика илјадници смртни случаи и десетици илјади престои во болница, според сопствените податоци на сојузната влада. И тоа е само врвот на ледениот брег.

Тоа е јасно предупредување од д-р. Питер МекКалоу - лекарот со најмногу цитати во Националната медицинска библиотека на оваа тема.

Под нормални околности, 50 смртни случаи пријавени во системот за надзор на ЦДЦ ВАЕРС би резултирало во повлекување на лекот веднаш.

Меѓутоа, во случај на КОВИД вакцинирањето, веќе се пријавени илјадници смртни случаи, а сепак масовните програми за вакцинација продолжуваат.

Д-р МекКалоу, професор по медицина, кој разви глобално признат и многу успешен протокол за третман на КОВИД, исто така, истакна дека има многу непотребни смртни случаи како резултат на политички одлуки донесени на различни нивоа на власт.

Извор: The New American

Сподели ако ти се допаѓа

ПОСТ НА ГОДИНАТА

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

АГЕНДА 2030

СЛУЧАЈНИ ОБЈАВИ

Канал на Телеграм

Следете не на Телеграм и добивајте ги актуелните објави на нашиот канал! Кликнете овде!

Андроид апликација

Симнете ја нашата Андроид апликација, не и се потребни додатни овластувања за да работи!
При инсталацијата штиклирајте „Непознати извори“ - Unknown sources.
За симнување кликнете некаде на текстот!

122-e1607381836877(1)

Стапи во контакт со нас

Don`t copy text!