Симнете ја нашата Андроид апликација

Доктор предупредува - Вакцинираните ќе умрат од срцева слабост за неколку години

Доктор предупредува - Вакцинираните ќе умрат од срцева слабост за неколку години

Огромното мнозинство на луѓе кои се вакцинираат против коронавирусот ќе умрат од срцева слабост за неколку години, предупредува Д-р. Чарлс Хофе,  лекар во Британска Колумбија, Канада.

Во едно од неговите најнови ажурирања, објаснува Д-р. Хофе. дека кај неговите пациенти кои примиле гРНК (гласник РНК) „вакцина“ од Фајзер-Бионтех или од Модерна ги затнале нивните капилари, што според него на крајот ќе доведе до сериозен кардиоваскуларен настан.

Снимките од гРНК се програмирани да го претворат телото на една личност во „фабрика“ на протеини со шила, и Д-р. Хофе продолжува да кажува дека со текот на времето оваа произведена маса на шилести протеини ќе предизвика прогресивно згрутчување на крвта.

Не помалку од 60 проценти од луѓето кои примаат гРНК инекција ќе страдаат од овие тромби - и на крајот, огромното мнозинство ќе заврши под земја поради штетата што ја предизвикува.

„Сега знаеме дека само 25 проценти од„ вакцината “што се инјектира во раката на човекот, всушност останува во раката“, објаснува Д-р. Хофе на неговиот блог.

„Останатите 75 проценти се собрани од вашиот лимфен систем и буквално се внесуваат во вашата циркулација, така што овие мали пакувања со гласник РНК, и патем, во една доза на„ вакцината “од Модерна има буквално 40 трилиони молекули на гРНК.

Д-р Хофе вели дека додека овие пакувања биле дизајнирани од Големата Фарма да се апсорбираат директно во човечките клетки, единственото место што всушност можат да се апсорбираат е околу крвните садови и во капиларните мрежи, кои се најмалите крвни садови каде протокот на крв е бавен и каде се ослободуваат гените.

„Вашето тело потоа оди на работа читајќи и правејќи трилиони и трилиони од овие шилести протеини“, вели тој.

„Секој ген може да произведе многу, многу шилести протеини. Телото тогаш препознава дека е туѓо тело, па затоа формира антитела против него, така што потоа ќе бидете заштитени од КОВИД. Тоа е идејата “.

МРНА инјекциите вметнуваат „бодливи парчиња“ во крвните садови и на крајот предизвикуваат срцева слабост

Иако веќе долго време се тврди дека овие шилести протеини дејствуваат како пречка за вирусна инфекција кога се инјектираат во телото на една личност, реалноста е дека тие всушност стануваат дел од клеточниот ѕид на васкуларниот ендотел на една личност.

„Тоа значи дека овие клетки што ги поставуваат крвните садови, кои треба да бидат мазни за непречено течење на крвта, сега ги држат овие мали шилести парчиња“, објаснува Принципиа Сајенс.

Д-р Хофе вели дека е неизбежно вакцинираните да развијат згрутчување на крвта затоа што додека шилестите протеини воведени со вакцината се вметнуваат во крвните садови и капиларите, тромбоцитите кружат околу себе обидувајќи се да го поправат проблемот со создавање на се повеќе тромби.

„Значи, кога тромбоцитите ќе дојдат низ капиларите, одеднаш ќе ги погодат сите овие КОВИД шила и станува апсолутно неизбежно да се формираат тромби кои го блокираат садот“, пишува тој

„Како резултат, овие шилести протеини може предвидливо да предизвикаат згрутчување на крвта. Тие се наоѓаат во крвните садови (кога се „вакцинирани“ со мРНА) така што тоа е загарантирано “.

Излегува дека овие згрутчување на крвта се различни од „ретките“ за кои се зборува во медиумите и кои се појавуваат на КТ-скенирањата и МНР. Тие се микроскопски и можат да се откријат само со тест на крвта, Д-димер.

Д-р Хофе извршил тестови на Д-димер на неговите пациенти „вакцинирани со мРНА“ и открил дека најмалку 62 проценти од нив ги имаат овие микроскопски тромби.

„Најалармантниот дел од ова е тоа што има некои делови од телото како мозокот, 'рбетниот мозок, срцето и белите дробови кои не можат “, вели тој. „Ако овие ткива се оштетени од згрутчување на крвта, тие се трајно оштетени.

 

 

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА