Симнете ја нашата Андроид апликација

Клаус Шваб е страшен социопат!

Клаус Шваб е страшен социопат!

Докторот Владимир Зеленко го опиша Клаус Шваб, основачот на Светскиот економски форум, во интервју со докторот Џозеф Меркола како „страшна личност“

Тој посочи дека во едно интервју во 2016 година, Шваб објавил дека за 10 години луѓето ќе бидат обележани за да можат лесно да се идентификуваат.

Што друго не чувате за нас? „Агендата на Обединетите нации 2030, подготвена од Светскиот економски форум, вели: Америка повеќе нема да биде суперсила, нема да поседувате ништо и ќе бидете среќни, нема да јадете месо, фосилните горива ќе бидат забранети и ќе има милијарда бегалци кои треба да бидат интегрирани во вашето општество “, рече Зеленко.

Нацистичка идеологија

Тој го нарече Шваб социопат кој смета дека е далеку над просечната личност. Во интервју за LifeSiteNews, тој направи паралела со нацистичката идеологија.

Нацистите си дадоа право да ги истребат таканаречените подчовеци. „Сега се случува истото, само што не е антисемитски“, рече тој.

Зеленко рече дека Шваб и Бил Гејтс се дел од „група на социопати“. „Тие мислат дека се некаков натчовек.

Имате трансхуманистичка агенда “, предупреди докторот. „Тие сакаат да се ослободат од приватниот имот и фосилните горива и да ги вакцинираат сите на земјата.

„Тоа е заговор, а не теорија“, рече тој. „Тоа е заговор за геноцид. Третата светска војна е во тек и оружјето што се користи во него е стравот, тоа е тивок убиец. Не се предавајте на стравот “.

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА