Симнете ја нашата Андроид апликација

Доктор Зев Зеленко предупредува за „глобален геноцид“!

Доктор за К-19 вакцинацијата: „Ова е масовно убиство со умисла!“

Вакцините против корона предизвикуваат смртност, хронични болести како рак и автоимуни болести, голем број спонтани абортуси и неплодност, изјави доктор Владимир Зеленко во интервју за Марија Зи. „Значи, тоа е многу моќна алатка за контрола на населението.

Лекарот мислеше на презентација во PowerPoint прикажана на состанокот на советодавниот комитет на ФДА во октомври 2020 година, два месеци пред вакцините да бидат пуштени во продажба.

Накратко, беше прикажана статистика во кој се наведени несаканите ефекти кои вакцините за Корона можат да ги предизвикаат, вклучувајќи миокардитис, срцев удар, мозочен удар, смрт и мноштво ужасни невролошки нарушувања.

Презентацијата беше видлива само дел од секундата. Така, властите веќе знаеле во октомври 2020 година, пред да се одобрат вакцините за итна употреба, кои несакани ефекти би можеле да ги имаат вакцините.

Несаканите ефекти забележани од американската база на податоци VAERS и од EudraVigilance во Европа се токму она што го предвиде ФДА, рече Зеленко.

Неодамна објавените документи на Фајзер покажуваат и смртни случаи и ужасни несакани ефекти, во согласност со информациите достапни на ФДА (Агенција за Храна и Лекови).

„Како го нарекувате тоа? Масовно убиство со умисла, злосторства против човештвото и геноцид“, нагласи докторот.

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА