Симнете ја нашата Андроид апликација

Дитроид - Телевизиски модератор почина за само еден ден по  вакцинацијата

Дитроид - Телевизиски модератор почина за само еден ден по вакцинацијата

Откако се прослави како водител, продуцент и директор на вестите на WGPR-TV (Карен Хадсон-Самуелс), историчарот и новинарката ја искористи својата визија за да создаде едно од најголемите достигнувања во нејзиниот живот.
(...)
Иконата за медиуми во Детроит беше пронајдена од нејзиниот сопруг мртва минатиот вторник, само еден ден по земањето на вакцината против КОВИД-19.

 

Извор: Линк

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА