Двајца мажи имаат испакнатини полни со гној на нивните лица откако ја примиле вакцината на Модерна

Двајца мажи имаат испакнатини полни со гној на нивните лица откако ја примиле вакцината на Модерна

Истражувачите велат дека вакцините предизвикале прекумерна реакција на имунолошкиот систем кај мажите, кои и двајцата имале високи нивоа на неутрофили. Извештаите беа објавени во JAMA Dermatology, каде што истражувачите ги детализираа случаите на пациентите кои присуствуваа на болницата на Универзитетот во Калифорнија.

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА

ПОСТ НА ГОДИНАТА