Симнете ја нашата Андроид апликација

Данците протестираат за своите човекови права

Данците протестираат за своите човекови права

Копенхаген: Данците се борат против диктатурата на Короната и излегуваат на улица за своите правa

Во скоро секоја земја во Европа во моментов има насилни протести, но македонските „стари“ медиуми ги задржуваат таквите информации од обврзниците.

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА