Симнете ја нашата Андроид апликација

Дали Астерикс  го предвиде Корона-вирусот?

Дали Астерикс го предвиде Корона-вирусот?

Не само што се спомнува Коронавирусот туку ликот на колата носи Маска.
Погледајте го следното Видео и одлучете сами. Стрипот е излезен 2017та година.

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА