Симнете ја нашата Андроид апликација

Група лекари од Германија испитале крв од вакцинирани, резултатите се алармантни

Група лекари од Германија испитале крв од вакцинирани, резултатите се алармантни

Група лекари и адвокати од Германија зеле крв од луѓе кои биле вакцинирани, а резултатите се алармантни

Еден од докторите, Барбела Гитала, зема крв од најмногу 20 луѓе дневно. Групата, исто така, успеа да стави рака на вакцината Јансен.

Фотографиите направени од доктор Гитала покажуваат дека црвените крвни зрнца се собираат заедно и се натрупуваат како ролни монети.

Таквиот куп се нарекува руло (rouleaux) и обично се формира кај пациенти со рак на крвта. Лекарите и адвокатите велат дека ова се веројатно првите знаци на тромбоза.

Гитала рече дека се плаши дека нешто може да се случи со нејзините пациенти и дека никогаш не ги пронашла овие типови структури во крвта.

Групата, исто така, стави капки од вакцината Јансен под микроскоп и виде секакви чудни структури што не можеа да ги идентификуваат.

Другиот лекар во групата, Аксел Боланд, рече дека треба да ги „предупредиме“ луѓето за вакцините, бидејќи тие сега дури и ги инјектираат овие работи кај децата.

Исто така и Француските лекари земаат крв

Д -р Џејн Руби на емисијата „Стју Петерс“ рече дека француските лекари, исто така, ја ставаат крвта на вакцинирано лице под микроскоп и изгледаше точно како примероците од крв земени од доктор Гитала.

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА