Големата Фарма, Гејтс, Фаучи и британски претставници се обвинети за злосторства против човештвото во тужба пред Меѓународниот кривичен суд

Големата Фарма, Гејтс, Фаучи и британски претставници се обвинети за злосторства против човештвото во тужба пред Меѓународниот кривичен суд

Активистите ги обвинуваат официјалните лица на Обединетото Кралство (ОК)и главните фигури во јавното здравство за геноцид и наведуваат низа статистички податоци за влијанието на „вакцините“ и политиките за Ковид-19

Групата која го вклучува поранешниот потпретседател на Фајзер, Др. Мајкл Једон, во сопственост, поднесе тужба до Меѓународниот кривичен суд (МКС) во име на британските граѓани против Борис Џонсон и британските претставници, Бил и Мелинда Гејтс, шефовите на големите фармацевтски компании, претседателот на Светскиот економски форум Клаус Шваб и други. за злосторства против човештвото.

Британската група, која вклучува и астрофизичар и директор на погреби, исто така ги наведоа Др. Ентони Фаучи, Тедрос Аданом Гебрејесус, генералниот директор на Светската здравствена организација (СЗО), Џун Рејн, шефот на Регулаторната агенција за лекови и здравствени производи (MHRA), Др. Радив Шах, претседател на фондацијата Рокфелер и Др. Питер Дазак, претседател на Алијансата за екоздравство, како „одговорен за бројни прекршувања на Нирнбершкиот законик ... воени злосторства и злосторства на агресија“ во ОК и други земји.

По повторените неуспешни обиди да се поднесе случај до англискиот суд, тужителите го повикаа Меѓународниот кривичен суд (МКС) да се запре против народот на ОК „наметнување вакцинација против Ковид,  наметнување нелегална евиденција за вакцинација и сите други форми на нелегално војување“ со „екстремна итност“.

Во тужбата од 6 декември, групата обезбеди докази дека „вакцините“ против КОВИД-19 се всушност експериментални генски терапии развиени со помош на истражување од коронавируси на лилјаци.

Тие тврдат дека овие „вакцини“ резултирале со огромни смртни случаи и повреди и дека владата на ОК не успеала да ги истражи пријавените смртни случаи и повреди; дека бројот на случаи на КОВИД и смртни случаи се вештачки надуени; дека маските за лице се штетни поради хипоксија, хиперкапнија и други причини; и дека ПЦР-тестовите се „целосно несигурни“ и „содржат етилен оксид што предизвикува рак. "

Тие исто така тврдат дека ефективни третмани против КОВИД-19, како што се хидроксихлорокин и ивермектин, се потиснати, што резултираше со поголем број смртни случаи од КОВИД-19 отколку што требаше.

Тие тврдат дека забраните биле донесени со изговор за вештачки надуена инфекција и стапка на смртност од вештачки вирус, и дека експерименталните „вакцини“ резултирале со:

Огромни краткорочни штети и смрт, со најмалку 395.049 пријавени несакани реакции на „вакцините“ против КОВИД само во ОК; нагло зголемување на повиците на ChildLine од деца изложени на ризик за време на заклучувањата; „Уништување на богатството и бизнисот“ од заклучувањата; „Сериозно лишување од физичка слобода со кршење на основните правила на меѓународното право“, вклучително и забрани за патување и собирање, како и принуден карантин и самоизолација; Апартхејд поради сегрегација преку поседување на сертификати за вакцинација; и „очекуваното намалување на плодноста“ по „вакцинацијата“, меѓу другите штетни физички и психолошки ефекти.

Покрај тоа, тужителите тврдат дека „потиснувањето на безбедни и ефективни алтернативни третмани за „Ковид-19“ значи убиство и гарантира целосна истрага од страна на судот“. Тие забележаа дека покрај цензурирањето на информациите на интернет и промовирањето на овие алтернативни третмани, „некои академски списанија го блокираат објавувањето на студии кои ја покажуваат ефикасноста на лековите како што се ивермектин и хидроксихлорокин“.

Апликантите ги наведоа и преживеаните од холокаустот кои „повлекоа очигледни паралели помеѓу ограничувањата на Ковид и почетокот на холокаустот“. Во отвореното писмо, преживеаните од Холокаустот ги повикаа медицинските власти „веднаш да го прекинат овој безбожен медицински експеримент врз човештвото“, за кој веруваат дека го прекршува Нирнбершкиот кодекс.

Тие дури тврдат дека „уште еден голем холокауст се игра пред нашите очи“. Една преживеана, Вера Шарав, забележа во интервјуто цитирано во жалбата,

„Тешката лекција од Холокаустот е дека медицината може да се изопачи од исцелителна, хуманитарна професија во убиствена измислица кога лекарите се здружуваат со владата и отстапуваат од нивната лична, професионална и клиничка посветеност кон безопасни поединци“.

„Она што го издвојува Холокаустот од сите други масовни геноциди е централната улога што ја игра медицинскиот естаблишмент, целата медицинска установа. Секој чекор од исцрпувачкиот процес е одобрен од академскиот, стручен медицински естаблишмент. Лекарите и почитуваните медицински друштва и институции му дадоа привид на легитимност на убиството на деца и на масовното убиство на цивилното население“.

Според тужителите, сите штетни ефекти од „вакцините“, „заклучувањето“ и вирусот се квалификуваат за геноцид, злосторства против човештвото и воени злосторства против народот на ОК поради виновните „членови на британската влада и светските водачи." имаат и знаење и намера во врска со овие наводни злосторства.

Навистина, тие тврдат дека разорните ефекти од „вакцините“, заклучувањата и наместениот вирус се намерни обиди за депопулација и општествена дестабилизација како дел од глобално координираниот план за консолидирање на богатството и моќта во рацете на неколкумина.

Тие тврдат дека затоа овие мерки се исто така „злосторство на агресија“;  „всушност да се изврши контрола над една држава или да се насочат нејзините политички или воени дејствија“. Во овој случај, целта е „чекор по чекор да се уништат сите демократски национални држави“ и „да се уништат малите и средни претпријатија и да се префрлат пазарните удели на најголемите корпорации“ во сопственост на супербогатите со цел да и се помогне на оваа „елита „За да се овозможи поголема политичка и монетарна контрола“.

Извор: LSN

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА

ПОСТ НА ГОДИНАТА