Симнете ја нашата Андроид апликација

Големата лага - Единствениот спас е вакцината!

Големата лага - Единствениот спас е вакцината!

Да се подсетиме:

  • Единствениот спас е вакцината!
  • Преку вакцината до имунитет на стадо!
  • Единствено ќе се вратиме во нормала ако сите се вакцинираат!

 

Сега Светската Злосторна Организација ја пушта мачката од вреќа!!!

Вакцинациите нема да стават крај на пандемијата! ️сеуште ќе има затворања, задолжително маскирање, задолжително тестирање, карантини и надзор.

Тие се подсмеваат и плукаат по нашите лица. Променете го аголот на гледање, проширете го хоризонтот.

Тие лажеа!

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА