Симнете ја нашата Андроид апликација

Глобалниот статус на вакцинацијата Ковид-19 заклучно со 9 мај 2021 година

Глобалниот статус на вакцинацијата Ковид-19 заклучно со 9 мај 2021 година

Заклучно со 9 мај 2021 година, во Израел биле дадени околу 121 доза на вакцинација против Ковид-19 на 100 луѓе, една од највисоките стапки на вакцинација против КОВИД-19 во светот.

Оваа статистика ја покажува стапката на вакцинација КОВИД-19 ширум светот заклучно со 9 мај 2021 година, според земја или територија.

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА