Симнете ја нашата Андроид апликација

Глобалистите очајни - Рекламен одвратен филм за вакцинација на младите

Глобалистите очајни - Рекламен одвратен филм за вакцинација на младите

За жал, не постои друг начин да се каже - методите што се користат за да се убедат младите да се "избодат" се болни и очајни. Еве го „симпатичното“ одвратно видео во стилот на Дизни.

 

Преведениот текст на песната:

Ден е за вакцинација!

Денес ја примам Ковид вакцината
И јас се чувствувам одлично
Го чекав овој ден со месеци!
Кога можам да јa добијам вторaтa доза?
И дали ќе боли или не?
Мислам дека ќе бидам добро.
Тоа е само мала игла, нели?
И на луѓето кои не го сакаат тоа
и одбиваат
Ви благодарам - не мора да чекам!
Бидејќи за прв пат по многу долго време
можеби ќе можам да бакнам девојче
Тоа беше толку одамна
Кога ќе ја добијам мојата АстраЗенека
Ќе му раскажам на целиот проклет свет
„Еј, вакциниран сум!
И знам дека глумам лудило
но чекав околу една година
И за прв пат по многу долго време
Нема да живеам во страв

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА