Германија на нозе, во повеќе од 1000 градови се демонстрира против Ковид-фашизмот

Германија на нозе, во повеќе од 1000 градови се демонстрира против Ковид-фашизмот

Дали знаевте дека во Германија се демонстрира во повеќе од 1000 градови против авторитарната државна диктатура која го правда фашизмот со лажна пандемија, овој пат е поинаку, германците не премолчуваат туку излегуваат храбро по улиците да протестираат и да се борат за нивната слобода и нивните права. За да не ја повторат историјата, германците учат од грешките.

Само ги има се повеќе и повеќе. Толку е прекрасно што луѓето излегуваат на улица

01.08.22

Видео 1 Хамбург 16.000 луѓе
Видео 2 Магдебург 20.000 луѓе
Видео 3 Аугсбург 10.000 луѓе
Видео 4 Фрајбург 15.000 луѓе
Видео 5 Карлсруе 15.000 луѓе
Видео 6 Франкфурт 12.000 луѓе
Видео 7 Потсдам 10.000 луѓе

Тоа се повеќе од сто илјади во 7 германски градови кои излегуваат на улица против тоталитарната диктатура.

Запомнете дека во Германија денес демонстрираат повеќе од 1000 градови.

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА

ПОСТ НА ГОДИНАТА