Вработен во Џонсон и Џонсон: „Не земајте вакцина на Џонсон и Џонсон“!

Вработен во Џонсон и Џонсон: „Не земајте вакцина на Џонсон и Џонсон“!

Платформата за откривање „Проект Веритас“ го објави третото видео од својата серија за вакцините против коронавирусот

Двајца вработени во Џонсон и Џонсон објаснуваат зошто на децата не треба да им се дава смртоносна инјекција: Може да има долгорочни несакани ефекти.

Тие изјавуваат дека се планира поделба на општеството. Сакаат да им го направат што е можно „непријатно“ и скапо за невакцинираните и да ги натерате да се вакцинираат.

Двајца вработени во Џонсон и Џонсон се снимени со скриени камери како објаснуваат дека децата не треба да ја примаат вакцината поради непознати долгорочни ефекти.

Стратегија за вакцинација: Луѓето мора да го забележат тоа во нивниот паричник и „ако не можете да работите, доволна е казната“.

Поделбата на општества од две класи - вакцинирани, невакцинирани - е дел од планот
„Сите мора да се вакцинираат“
За главните медиуми: „Нема шанси да веруваме во што и да кажат“.

„Да беа вашите деца, дали би ги вакцинирале?“, го прашува тајниот новинар вработен во производителот на вакцини Џонсон и Џонсон. Тој одговара дека мисли дека на децата не им треба вакцинација.

Ова е почетната сцена на експлозивното видео од „Проект Веритас“, американска платформа за откривање.

Новинар снима двајца вработени во Џонсон и Џонсон со скриени камери и поставува прашања за вакцините против корона. Изјавите што таа ги документира ве оставаат без зборови.

Бидејќи: вработените се многу добро информирани за опасноста на вакцината и сметаат дека таа е апсолутно несоодветна за децата, бидејќи имаат загриженост за долгорочните последици за децата.

Во Словенија вакцината штотуку беше забранета поради смртта на 20-годишна девојка. Имала згрутчување на крвта и крварење во мозокот.

 

Не ги вакцинирајте децата: непознати долгорочни ефекти

„Децата не треба да добиваат проклета вакцина“, вели работникот на Џонсон и Џонсон Брендон Шад. „Тоа е дете, тоа е проклето дете знаеш? Не треба да земаш проклета вакцина, знаеш?

Токму непознатите долгорочни последици го загрижуваат. Бидејќи „не би имало голема разлика“ доколку децата не се вакцинираат против КОВИД, тој објаснува дека децата тешко се вклучени во пандемијата.

Новинарот сака да знае зошто сѐ уште се случува децата да се вакцинираат и да се врши толкав притисок: „Политика, пари“, одговара Шад.
Кога станува скапо, луѓето се вакцинираат

Џастин Дурент е научник во Џонсон и Џонсон и на прашањето зошто има толкав притисок да се вакцинираат децата, станува збор за „бројките“ - парите. Тој советува да не се инјектира серумот, намигнува на новинарот и вели: „Тоа не си го слушнал од мене“.

Самиот Дурент ја инјектирал Модерна, а не вакцината на неговиот работодавец. Тој продолжува да ја објаснува стратегијата зад пропагандата и глупостите за вакцинација:

„Единствениот начин на кој луѓето навистина дејствуваат и поднесуваат е ако тоа влијае на нивните паричници, на пример, ако работите за голема компанија Ако ја изгубите работата, веројатно ќе бидете прв во редот“.

 

Планирано разделување

Режимот на корона се обидува да го направи што е можно „непријатно“ за невакцинираните, објаснува Дурант. Кога станува збор за одмор, многумина би помислиле: „По ѓаволите, само ќе го направам тоа“. Дури и досадното тестирање „ако сакате да одите во кафеана“ е само за да ги нервираат луѓето толку многу што тие се вакцинираат.

Замислена и планирана е поделбата на општеството на вакцинирани и невакцинирани лица. Вие сте граѓанин од втор ред“, вели за невакцинираните. Тој, исто така, ја нагласува залудноста од вакцинирањето на бебињата и децата, особено кога тие не одат на училиште.

 

Не можете да им верувате на медиумите

Брендон Шад вели дека дефинитивно не треба да им верувате на медиумите. „Дефинитивно не треба да веруваме во ништо што велат. Зошто би верувале по ѓаволите?

„Шадт ја споредува ефикасноста на вакцината против Ковид од Џонсон и Џонсон со онаа на другите вакцини против корона и вели: „ Џонсон и Џонсон е како да стапнеш во смрден голем куп гомна во кој што можеш да стапнеш“.

Медиумите и официјалните органи нема да слушнат ништо за несаканите ефекти, објаснува тој.

Еве го видеото од Пројект Веритас снимено со скриена камера на англиски јазик:

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА

ПОСТ НА ГОДИНАТА