Во Франција реку 100.000 демонстранти протестираа против здравствениот пасош

Во Франција реку 100.000 демонстранти протестираа против здравствениот пасош

130 градови низ Франција денес застанаа заедно против здравствениот пасош и присилната вакцинација

 

Бројни демонстранти и пркосат на забраната на префектурата во Тулуз да демонстрираат против здравствениот пасош.

 

 

Француски демонстранти носејќи кукла на Макрон со знак на кој пишува „ecелатер на слободата“ за време на денешните масовни протести против тиранските пасоши за вакцинации.

 

 

Толпи во Стразбур против генерализирање на здравствениот пасош во Франција.

 

 

Демонстрантите и негувателите се ракоплескаат и се поддржуваат едни со други пред болницата во Нарбон.

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА

ПОСТ НА ГОДИНАТА