Симнете ја нашата Андроид апликација

Вистинските мотивации за воведување на присилна вакцинација

Вистинските мотивации за воведување на присилна вакцинација

Валутата пропаѓа, тоа е само хартија. Валутите функционираат добро кога не се оспоруваат, што е случај во моментов ... економијата пропадна во 2008 година под товарот на алчноста и измамата. Оттогаш, таа се одржува вештачки во живот

Во август 2019 година ... Блек Рок достави документ до централните банки со кој се предвидува директно обновување (во кое централните банки ставаат пари директно во рацете на јавноста за да го спречат очекуваниот колапс).

Еден месец подоцна, пазарот на репо пропадна и печатењето пари започна сериозно; не можеа да ја затнат дупката.

Пандемијата на Бил Гејтс настан 201 беше како „вистинска пандемија“ - крајната игра е дигиталната валута на централната банка. Пред да имате дигитална валута на централната банка, мора да имате дигитален проект.

За да добијат дигитална легитимација, потребни им се вашите податоци (здравствени информации, етничка припадност, социјална позадина, семејство, кривични пресуди, итн.)

Планираната дигитална валута се програмирани пари; потоа можете да одлучите каде и како да ги потрошите парите, на пример само во радиус од 8 километри од вашиот дом.

Тие можат слободно да ве оданочуваат како што сметаат дека е соодветно, не само данок на доход, туку и данок на богатство. Тие ја знаат секоја пара што ја трошите и каде влегувате и излегувате и сето тоа можат да го контролираат.

Имате потенцијал за кинески социјален кредитен систем.

Сите ние треба да се вакцинираме, исто како што сите треба да имаме пасоши.

Според конзервативните проценки, 25% од сите заработени пари се отпечатени во последните 15 месеци. Тоа е инфлација, создавањето пари е еднаква на инфлацијата.

Почнуваме да гледаме зголемување на цените; производството е помало поради затворањата, што исто така ќе доведе до инфлација. Ова е данок на вашата куповна моќ. Ова е грабеж на богатство. Економијата на глобално ниво сега е куќа од карти.

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА