Симнете ја нашата Андроид апликација

Видов 32 постари луѓе како умираат кратко време по инјекцијата на Модерна

Видов 32 постари луѓе како умираат кратко време по инјекцијата на Модерна

Луѓето кои беа преместени во Корона центрите немаа „Ковид“. Тоа го рече терапевтот Абриен Агире, во интервју за вестите за слободен говор на Хаваи, кој работел во три различни центри за корона на Хаваи.

Тие беа позитивни на ПЦР-тестот, но повеќето од нив беа асимптоматски и ги имаа само нивните основни болести, рече Агире за време на протестот за корона пред Капитолот во Хонолулу.

Вакцината на Модерна беше спроведена на едно од одделенијата каде што работел. „Видов 32 постари луѓе кои починаа кратко време по инјекцијата на Модерна. Не слушате за тоа во медиумите.

Тоа не се вклопува во приказната. Сум видел повеќе луѓе да умираат од вакцината отколку од „Ковид-19“.

Понатаму вели дека медицинските дијагнози се сменети, на пр. од болест на белите дробови во Корона за да се добие повеќе пари. Во некои случаи, погодените дури и не биле тестирани позитивно.

Тој им се обрати на политичарите да ја откријат измамата, вклучително и гувернерот на Хаваи, но не доби одговор.

Постарите луѓе кои се донесени овде не ја добиваат потребната грижа, нагласи Агире. „Паѓате во депресија и сакате да се самоубиете“.

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА