Симнете ја нашата Андроид апликација

Вакцините се безбедни, еве зошто

Вакцините се безбедни, еве зошто

Затоа што:

  • Производителите на „вакцините“ не превземаат одговорност!
  • Владата не превзема одговорност!
  • Докторот кој ве вакцинира не превзема одговорност!
  • Но вие кои не се вакцинирате, вие сте неодговорни?
  • Затоа што се многу безбедни, никој не гарантира и не превзема одговорност!

Исклучи ТелеВизија уклучи мозок!

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА